Stål gelænder

Hos Smedeværkstedet Als i Nordborg har vi valgt at specialisere os i fremstilling af jern- og stålkonstruktioner. Derfor tilbyder vi naturligvis også et udvalg af værn og gelændere i rustfri stål. Som professionel smedevirksomhed hed står vi selv for, fremstilling, levering og montering af stål gelænderem og vi servicere både  private, erhverv og industrien. 

En stål gelænder er et utrolig godt valg, hvis du har en stålkonstruktion på trappen. Denne type gelænder bidrager til et simpel og rustikt udtryk i hjemmet eller på arbejdspladsen. Hos Smedeværkstedet Als vægter vi sikkerhed utrolig højt, hvilket reflekteres i fremstillingen af vores produkter. Vores stål gelændere er skabt til at være topsikre og med samme holdbarhed som din nuværende trappe.

Vi fremstiller stål gelænder til dine specifikke krav

Det er også muligt at vælge et gelænder, der består af en kombination af træ, stål og glas.

Stort udvalg af stålkonstruktioner

Udover vores stål gelændere, fremstiller vi et stort udvalg af andre produkter.

Vi producere, levere og montere blandt andet:

Stål gelændere der skaber et sikkert miljø

Et gelænder i rustfrit stål er det ideelle valg til arbejdspladsen og kontoret, hvor der skabes et mere enkelt og professionel udtryk. Grundet ståls holdbarhed de praktiske egenskaber og den nemme vedligeholdelse, egner et gelænder i stål sig særdeles godt til professionelle miljøer. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et stål gelænder

Står du og mangler et nyt stål gelænder? Som professionel smedeværksted varetager vi mange forskellige former for smedearbejde, samt fremstilling af jern- og stålkonstruktioner.

Kontakt os på telefon 74 41 57 83 eller e-mail info@smeden-als.dk for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Følg os på Facebook

Indhent tilbud på smedearbejde

​Vores styrke er troværdighed og fleksibilitet – vi er med andre ord en god sparringspartner. Kontakt os og lad os drøfte, hvordan vi sammen løser din opgave bedst mulig.

Firmainfo

  • Smedeværkstedet Als ApS
  • Klaus Hansen
  • CVR: 28865465

Firmaadresse

  • Egebjergvej 15,
  • Stevning, 6430 Nordborg

Kontaktinfo