Stålaltaner

Går du og drømmer om at få tilbygget en stålaltan til dit hus? Hos Smedeværkstedet Als, tilbyder vi fremstilling, samt levering og montering af altaner i rustfrit stål, aluminium, med glas og mange flere muligheder. Vores mange års erfaring indenfor smedefaget, har gjort os i stand til at levere skræddersyet altanløsninger i høj kvalitet, der opfylder alle de gældende krav.

Vi producere og levere mange forskellige konstruktioner i stål, aluminium, jern og messing til både private, erhverv og industrien. Så vi kan med garanti også finde den helt rette løsning til dig og dine behov.

Vi fremstiller stålaltaner til dine specifikke krav

Udover fremstilling af altaner, tilbyder vi blandt andet også:

Altaner i stål

Der er mange gode grunde til at vælge en altan i stål. Du får ikke bare en utrolig flot og stærk altan, men også en yderst praktisk altan. 

En stålaltan ruster blandt andet ikke, da den er varmgalvaniseret og korrosionsbeskyttet, hvilket giver den en længere levetid end altaner af andre materialer. Stål er desuden 3 gange så stærkt som aluminium og vurderes til at have en holdbarhed på 40 - 100 år, hvilket betyder at du kan få et mere fordelagtigt lån på stålaltaner.

Stort udvalg af stålaltaner 

Har du allerede gjort dig tanker om hvordan din nye altan skal se ud, så hjælper vi gerne med at realisere dine byggedrømmer. Vi fremstiller et bredt udvalg af altan modeller, så uanset om du drømmer om en glasaltan, en fransk altan eller noget helt andet så kan vi være behjælpelige.

Din tilfredshed er det vigtigste for os og vi bestræber os derfor på, at levere kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. har du brug for råd, vejledning eller et professionelt løsningsforslag, så står vores eksperter klar til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud på stålaltaner

Skal vi hjælpe dig med  en ny altan, eller har du spørgsmål vedrørende vores udvalg af altanløsninger? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 74 41 57 83, eller e-mail info@smeden-als.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Følg os på Facebook

Indhent tilbud på smedearbejde

​Vores styrke er troværdighed og fleksibilitet – vi er med andre ord en god sparringspartner. Kontakt os og lad os drøfte, hvordan vi sammen løser din opgave bedst mulig.

Firmainfo

  • Smedeværkstedet Als ApS
  • Klaus Hansen
  • CVR: 28865465

Firmaadresse

  • Egebjergvej 15,
  • Stevning, 6430 Nordborg

Kontaktinfo