Stålkonstruktioner

Vi tilbyder kvalitetsløsninger inden for producering af stålkonstruktioner. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og vores speciale ligger i fremstilling af jern- og stålkonstruktioner for erhverv og industri, såvel som private kunder.

Vi beskæftiger os primært med fremstilling, samt levering og montering af trapper, altaner og gelændere i rustfrit stål. Vores ekspertise indenfor området er stor, og hvis du har brug for at få specialfremstillet et produkt i stål, tager vi med glæde imod opgaven.

Tilpassede løsninger i jern og rustfri stål

Vi tilbyder både enkeltopgaver og totalløsninger, og vi har stor erfaring med kundetilpassede løsninger i jern og stål. Vi starter med at drøfte projektet omgang i samarbejde med dig, eller en arkitekt. Efterfølgende får du et uforpligtende tilbud på fremstilling af det ønskede projekt.

Specialfremstilling af diverse stålkonstruktioner

Hos Smedeværkstedet Als i Norborg sørger vi hele tiden for at efteruddanne vores medarbejdere, så de er klar på enhver type opgaver og overholder de gældende regler. Vi udfører både små og store opgaver som del- eller totalentrepriser

Vi forstår at kundes tilfredshed det vigtigste. Netop derfor lægger vi en stor vægt på, at levere løsninger i høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Fra simple til komplekse stålkonstruktioner

Vi fremstiller flere forskellige former for bærende stålkonstruktioner, fra simple søjler og bjælker i stål til specialfremstillet stålkonstruktioner af høj kompleksitet.

Vi råder over en udvidet maskinpark, bestående af højteknologiske maskiner, hvilket giver os den tekniske kapacitet til at håndtere enhver type opgave.

Indhent et stærkt tilbud på stålkonstruktioner

Hos Smedeværkstedet Als ​bestræber vi os på at levere troværdighed og fleksibilitet – står du og skal have fremstillet en stålkonstruktion hurtigt og effektivt, er vi derfor det oplagte valg som samarbejdspartner.

Kontakt os på telefon 74 41 57 83 eller e-mail info@smeden-als.dk, så får du en uforpligtende snak og et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Følg os på Facebook

Indhent tilbud på smedearbejde

​Vores styrke er troværdighed og fleksibilitet – vi er med andre ord en god sparringspartner. Kontakt os og lad os drøfte, hvordan vi sammen løser din opgave bedst mulig.

Firmainfo

  • Smedeværkstedet Als ApS
  • Klaus Hansen
  • CVR: 28865465

Firmaadresse

  • Egebjergvej 15,
  • Stevning, 6430 Nordborg

Kontaktinfo