Ståltrapper

Hos Smedeværkstedet Als tilbyder vi specialdesignet løsninger indenfor ståltrapper. Vi varetager alt fra opmåling og opbygning, til levering og montering af den færdige ståltrappe. Vi har mange års erfaring med fremstilling af stålkonstruktioner for både private og industrien, og vores medarbejdere er opdateret med de nyeste efteruddannelser inden for branchen, så de kan håndtere enhver type opgave.

Med en ståltrappe får du utrolig flot og moderne møbel, der kan være med til at skabe sammenhæng i husets udtryk. Men en trappe bliver også brugt rigtig mange gange i hjemmet eller på kontoret, i løbet af  en dag. Derfor er det selvfølglig vigtig at den lever op til alle de praktiske krav og behov. 

Som professionel smedeværksted, bestræber vi os på, kun at levere produkter af højeste kvalitet.

ståltrappe - opbygning og montering

Opbygning og montering af trapper i stål

En ståltrappe er den perfekte løsning, hvis du ønsker en rustik og stilren trappe der giver både lys og liv til rummene i hjemmet. I forhold til den klassiske trætrappe, der er lukket helt af, er det med en ståltrappe muligt, at udnytte alle kvadratmeterne.

Hos Smedeværkstedet Als tilbyder vi opbygning og montering af alle typer af trapper i stål. 

Vi fremstiller blandt andet:

  • Ligeløbstrappe i rustfrit stål
  • Kvartsvingstrappe i rustfrit stål
  • Halvsvingstrappe i rustfrit stål
  • Spindeltrappe i rustfrit stål
  • Vindeltrappe i rustfrit stål

Du har mulighed for at sætte dit helt eget præg på ståltrappen, ved at vælge materiale til trinbelægning. Du kan blandt andet vælge mellem rustfri stål, træ eller glas.

Er du i tvivl omkring hvilken type ståltrappe og materiale der bedst opfylder dine behov, så stiller vi gerne vores faglige kompetencer til rådighed i form af rådgivning og vejledning, så vi kan sammen kan finde den helt rette løsning.

Er du på udkig efter et stål gelænder til din trappe, eller en ny stålaltan? På værkstedet fremstiller vi et bredt sortiment af andre stålkonstruktioner. Læs mere her.

Ståltrappe - udendørs og indendørs

Uanset om du ønsker at få din ståltrappe monteret udendørs eller indendørs, så kan du med sikkerhed finde en løsning hos os. Vi fremstiller din trappe, efter specifikke mål og tilpasser den til der hvor den skal monteres, uanset hvilken type trappe du ønsker.

Kontakt os for et stærkt tilbud på ståltrapper

Har vi fanget din opmærksomhed, eller har du spørgsmål vedrørende fremstilling og montering af ståltrapper? Vores dygtige medarbejdere sidder klar med råd og vejledning.

Kontakt os på telefon 74 41 57 83 eller e-mail info@smeden-als.dk for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Følg os på Facebook

Indhent tilbud på smedearbejde

​Vores styrke er troværdighed og fleksibilitet – vi er med andre ord en god sparringspartner. Kontakt os og lad os drøfte, hvordan vi sammen løser din opgave bedst mulig.

Firmainfo

  • Smedeværkstedet Als ApS
  • Klaus Hansen
  • CVR: 28865465

Firmaadresse

  • Egebjergvej 15,
  • Stevning, 6430 Nordborg

Kontaktinfo